Ocak 31, 2007

Oh Be Anları


Avea’nın Mithat Bereket ve Pusula Akademisi ile düzenlediği “Hayatta Oh Be! Dedirten Anlar” konulu yarışmanın sitesi http://www.ohbeanlari.com/, 200 binin üzerinde kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Yarışmaya katılım hızla artarken Türk gençlerinin nelere “Oh Be!” dediği de ortaya çıkmaya başladı.

Yarışmaya katılan yapıtlar www.ohbeanlari.com adresinden takip edilebiliyor ve siteye üye olan herkes beğendiği resimleri anında site üstünden oylayabiliyor.

Katılımın 15 Ocak 2007’de sona erecek olan yarışmada her kategoriden en yüksek oyu alan yarışmacıya Nokia N93 telefon, 1000 kontör ve faturasız Avea hattı; ikinciye Sony Ericsson K 790i telefon, 1000 kontör ve faturasız Avea hattı; üçüncüye Sony Ericsson w810i, 1000 kontör ve faturasız Avea hattı hediye edilecek. Kategorilerinde ilk 10’a giren diğer yarışmacılara ise 500 kontör ve faturasız Avea hattı hediye edilecek.

Yarışmada ödüle hak kazananların isimleri 22 Ocak 2007 tarihinde www.avea.com.tr adresinden duyurulacak.

Kaynak: Marketing Türkiye

Avea’nın oh be anları kampanyasının devamını farklı bir şekilde getirmesini diliyorum. Gerçekten talep fazlaydı ve ilgi çekmeyi başardı. Video çekmek günümüzde çok moda ve farklı bir temayla süre uzatılarak(en az 30 sn, en fazla 10 dk) yola devam edilebilir.

Bu arada benim favorim dizzyx’in gönderdiği ‘ders böledir.. hayat ohh be..dir’ videosu(minimal çalışmış arkadaş) ve john_eren’in sıhhiye köprüsü(organize olmuşlar, güzel reklam filmi olur) adlı videosu idi.

22 ocak’ta sonuçlar açıklandı. Ayrıntıları siteden öğrenebilirsiniz.

Oh beeee!!!
 
Clicky Web Analytics