Nisan 12, 2007

Hobby ile çılgın bir gün!


Bütün gece yatakta dönüp durdun, sabah aynadaki görüntüne şok oldun. Her sabah aynı terane. Bıktıran usandıran rutin bir işkence. Yine uğraşıp dur saçlarını düzeltmek için saatlerce...

Her günün ayrı bir “Crazy Hair Day” ya, şapka taksam da mı saklasam yoksa kazıtıp da mı kurtulsam diye kendine boşuna sorup durma, işte kabusu keyfe dönüştüren pek keyifli bir site ve Hobby jöle ile artık kontrol sende.

Cesurum, komiğim, saklayacak bir şeyim yok benim diyorsun duyuyoruz, kontrolsüz saçlarından etkilenecek milyonlarla seni buluşturuyoruz. Hadi çekinme, çek bir fotoğrafını göster çılgın saçlarını cümle aleme. Hemen üye ol, resmini yükle. Gelecek ilginç yorumları bekle.

En kötü ilk 5 saçı birer dijital fotoğraf makinesi ile ödülleniyor, üstüne üstlük en kötü saç sahibi bir arkadaşıyla beraber 22 Günlük Global Pass Interrail’e gidiyor, Avrupa’da kontrol bende diyor, üstelik 1500 YTL harçlığı da unutulmuyor. Sitede dolaşanlar sadece kah kah gülmekle kalmıyor; Resimleri yorumlarıyla şenlendiriyor ve oylamaya katılan her 100. kişi Hobby’den koskocaman birer hediye paketi kazanıyor.

Yarışma ile ilgili detaylar için Katılım Koşulları sayfasını okumayı unutmayın!
 
Clicky Web Analytics