Ağustos 12, 2007

Turkcell Ajansları Arası İletişim


Turkcell iletişim faaliyetleri için artık üç ajansla birden çalışacak: Alametifarika, Pars/McCann-Erickson ve Leo Burnett. Peki bundan sonra Turkcell’in marka iletişiminde ajanslar arası koordinasyon nasıl sağlanacak?

Temmuz sonunda tamamlanan Turkcell konkur sürecinin ardından Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu ve Turkcell Pazarlama İletişimi Bölüm Başkanı Nazlı Nalbantoğlu bu konudaki yaklaşımlarını MediaCat’le paylaştı.

Ajanslar arasında nasıl bir iletişim koordinasyonu olacağı hakkında Nalbantoğlu, “İletişimimizi yaparken pek çok işi bir çanağın içinde birlikte yürütüyoruz. Turkcell’in çok yoğun iletişim faaliyeti var. Kurum içinde ayrı bir pazarlama iletişimi bölümünün olmasının sebebi bu. Bütün ajansları koordine edip hepsinin arasındaki bilgi alışverişini saptamaktan bu ekip sorumlu” derken, ajansların birbirini yönlendirmesi diye bir şeyin söz konusu olmadığın belirtti.

Alametifarika Turkcell’i çok uzun yıllardır tanıyan bir ekip ve bizim stratejik ortağımız. Biz onları sadece reklam ajansı olarak görmüyoruz. Yeni ajanslarımızla ilişkilerimize başlarken hep bu temenniyi ortaya koyduk” diyen Nalbantoğlu, bundan sonra iletişim faaliyetlerinin artacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: MediaCat
 
Clicky Web Analytics