Nisan 23, 2008

Hedef kitle

Yaratıcı ve ses getiren çalışmalarıyla tanınan Alametifarika'nın sanat yönetmenlerinden Özgür Atamer "Dünyada ve özellikle Türkiye'de olan biten her şeyi izlemek, gündemi iyi takip etmek ve bu konularda devamlı beslenmek çok önemli. Bunları yapmadan yaratıcı işler yapmak gözler kapalı araba kullanmak gibidir." diyor.
Başarının sırrının dışardaki insanın gözünden bakmaktan ve hedef kitleyi iyi tanımaktan geçtiğini söyleyen Özgür Atamer şöyle açıklıyor:

'Başarının en önemli sırrı, Türk insanını yani hedef kitleyi iyi tanımak, iyi gözlemlemek. Hatta dünyada ve özellikle Türkiye'de olan biten her şeyi, gündemi iyi takip etmek ve bu konuda devamlı beslenmek çok önemli. Bu konuda doymadan yaratıcı işler yapmak gözler kapalı araba kullanmak gibidir. Gözlerimiz kapalı araba kullanmaya kalkarsak mutlaka bir yere çarparız ve doğru yolda ilerleyemeyiz. Tabi takip ettiğiniz gündemi doğru değerlendirebilmek ve iyi etüt etmek gerekiyor. Kısacası farklı insanların, her yöreden yerel insanların gözünden bakmalısınız.'

Reklam dergisindeki röportajın tamamı için başlığı tıklayın...
 
Clicky Web Analytics