Nisan 09, 2008

Green Marketing Konferansı

Tüm dünyada yükselen gezegene duyarlılık akımının iş dünyasına yansımalarını tüm yönleriyle ele almayı amaçlayan Green Marketing Konferansı 11 Nisan Cuma günü Hyatt Regency otelinde düzenlenecek.

Çevreye Duyarlı Bonus Card’ın desteği ile Bonus Akademi ve MediaCat Dergisi’nin düzenlediği, oturum sponsorluğunu Türk Telekom ve Arçelik’in; iletişim sponsorluğunu ise CNBC-e, NTV ve Hürriyet’in üstlendiği konferansa, Almanya Eski Dışişleri Bakanı ve Yeşiller Partisi Lideri Joschka Fischer konuşmacı olarak katılacak.

Geçtiğimiz günlerde ‘The Green Marketing Manifesto’ adlı yeni bir kitabı da yayımlanan MediaCat yazarı John Grant’in de konuşmacı olarak katılacağı Green Marketing Konferansı’nda kapanış konuşmasını ise WWF Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Akın Öngör yapacak.

Konferansta moderatörlüğünü Serdar Erener’in üstleneceği bir de panel düzenlenecek. ‘Green Marketing & Business’ paneline katılacak panelistler Garanti Bankası Ürün ve Marka Grup Müdürü Selin Billi, Arçelik Ar-Ge Direktörü Gökhan Özgürel ve Türk Telekom Ürün Yaşam Döngüsü Ses Direktörü Murat Veziroğlu olacak.


Bonus Akademi’nin ana sponsorluğunu, Arçelik ve Türk Telekom’un oturum sponsorluklarını üstlendikleri Green Marketing Konferansı, Hyatt Regency otelinde düzenlenecek. Konferans hakkında ayrıntılı bilgi almak ve konferansa katılmak için www.greenmarketingtr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Clicky Web Analytics