Nisan 11, 2009

Blog Ödülleri 2009

İnternet kullanıcılarını blog yazmak konusunda cesaretlendirmeyi, bu sayede de Türk internet dünyasına özgün ve zengin içerikler kazandırmayı hedefleyen Blog Ödülleri Yarışması'na bu yıl Türkiye'nin dört bir yanından toplam 1436 blog başvurusu yapıldı. İstanbul'dan 697, Ankara'dan 160, İzmir'den 123, Bursa'dan 48, Kocaeli'nden 46 ve Antalya'dan 24 blogun kayıt olduğu yarışma yurtdışındaki blog yazarlarından da büyük ilgi gördü. Türkiye sınırları dışından başvuru yapan blogların sayısı ise 41'i buldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Blog Ödüleri 2009‘da oylama süreci bugün başladı. Kazananların 2 Mayıs 2009 Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreninde açıklanacağı yarışmanın en fazla rağbet gören kategorisi ise ‘kişisel blog' oldu.

Blogger çorbasında benim de tuzum olsun istedim ve Kişisel Bloglar kategorisinde yarışmaya katıldım. Bloguma verdiğim emeği ödüllendirmek adına da oyumu kendime verdim. Siz de e-posta ve şifrenizi girip, e-postanızı onayladıktan sonra oyunuzu kullanabilirsiniz. Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim, her zamanki gibi iyi olanlar kazansın!

Yarışmaya ilişkin detaylara 2009.blogodulleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Clicky Web Analytics