Nisan 04, 2009

Alpella Ole Lansmanı

Sokak aralarındaki farklı dünyayı yansıtan Alpella Ole reklam filmi, grafittilerle renklenen, loş ışıklı mekanlarda geçiyor. Hayatın, gençliğin ve eğlencenin doyasıya yaşandığı bu sokaklar, günümüzün yeni moda çılgınlığı olmaya aday parmak performansları ile birleşiyor. Sokakların içinde dev eller, kaykay yapıyor, bisiklete biniyor, futbol oynuyor ve break dans yapıyor.


Gençliğin dinamizmini ve enerjisini yansıtan Alpella Ole, Türkiye'de bir ilki deneyerek birçok sitede aynı anda hayat bulan ilk dijital lansmanı gerçekleştirdi.


Alpella Ole Reklam Filmi from Numan Arda Çebi on Vimeo.

Parmak performansları, dünyada yükselen bir trend olarak gençler arasında yayılırken meraklıları ağırlıklı olarak parmaklarıyla futbol oynuyor, kaykay yapıyor, çeşitli dans figürlerini ustaca sergiliyor. Özellikle parmak kaykayı konusunda Almanya’da Hızlı Parmaklar Dünya Şampiyonası düzenleniyor. Alpella, yeni reklam filmi ve aktiviteleri ile bu yeni ve eğlenceli trendi, Türkiye’deki gençler ile buluşturuyor.

Göster Kendini ve Çılgın Parmak adlı iki ayrı kategori üzerinden düzenlenen kampanyaya video yükleyerek ya da Çılgın Parmak‘ın becerilerini oylayarak katılabilirsiniz. Göster Kendini kısmına kendin çektiğin en çılgın videoyu yükleyerek GittiGidiyor’dan 101 TL değerinde hediye çeki kazanabilir veya Çılgın Parmak‘ı oylayarak hergün 10 kişiye verilecek olan 49 TL değerinde GittiGidiyor hediye çekinden birini kazanabilirsiniz.
 
Clicky Web Analytics