Şubat 27, 2008

Reklamcılar Tahtaya

Hem sektör çalışanlarına hem de üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Reklamcılar Tahtaya” eğitim semineri 15 Mart 2008 Cumartesi günü “Reklam” konulu gündemiyle İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda yapılacak.

15 Mart Cumartesi günü Maçka’daki ilk zil Serdar Erener’in “Gerçek mi, değil mi etkisinden belli olur” başlıklı dersi için çalacak.

Ardından Alametifarika Ajans Başkan yardımcısı Yasemin Sümer “Müşteri temsilcisiz ajans mı olur?” başlığıyla birikimlerini paylaşacak.

Verilecek bir saatlik öğle teneffüsünün ardından bu kez katılımcılar, Televizyon ve reklam dünyasının yakından tanıdığı oyuncu Sarp Apak ve Alametifarika prodüktörlerinden Yağız Bak’ın birlikte tahta başında olacakları “Show Business” başlıklı dersi için tekrar buluşacaklar.

Öğleden sonraki ikinci ders, yine televizyon ve reklam dünyasının profesyonellerinden Okan Bayülgen’in “İletişim dünyasında disiplinlerarası bir adam” başlıklı konusuyla her iki tarafta da bulunmasının üzerine birikimlerini paylaşacak.

Dört ayrı bölümden oluşan “IAA Reklamcılar Tahtaya Eğitim Seminerleri”nde öğrencilere her ders günü için bir katılım belgesi veriliyor. Bir eğitim yılında dört kez yapılan bu seminerlerin tümüne katılanlaraysa “Katılım Sertifikası” sunuluyor.

Başvurular için; 0212 325 3788 no.lu telefondan IAA Türkiye Bölüm Sekreterliği’nden Ayşenur Yürekli aranabilir, iaaturkey@iaaturkey.com adresine elektronik posta gönderilebilir.
 
Clicky Web Analytics