Şubat 18, 2008

Effie 2007 Kitabı

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen Effie 2007 yarışmasında ödül alan vakalar, “hesap verebilmek ve etkinlik” kavramlarını daha geniş kitleler arasında yaygınlaştırmak ve akademik platformda tartışılmasını sağlayacak bir ürün yaratmak, KOBİ’lere markalaşma süreçlerinde onları cesaretlendirecek örnekler sunmak amacıyla EFFIE 2007 KAZANANLAR ismiyle kitaplaştırıldı.

EFFIE 2007 KAZANANLAR kitabının üretimi, reklamveren ve ajanslarının kazanan vakaları; pazarlama iletişim çevreleri ve öğrencilerine yönelik olarak yeniden gözden geçirdiği, emek yoğun bir süreç sonunda gerçekleşti. Vakalar marka ruhuna uygun bir dille yeniden yazılırken, çalışmaları üreten ekipler birlikte fotoğraflandı.

2008 ilkbaharında, ödüllü 34 kampanyanın, pazarlama iletişimi sektörüyle ilgili öğrencilere, fakültelerin ilgili bölümlerindeki derslerde veya düzenlenecek özel etkinliklerle aktarılmasını sağlayacak bir dizi eğitim programı düzenlenecek. Effie Günleri dediğimiz bu eğitim etkinliği kapsamında ziyaret edilecek üniversiteler aşağıdaki gibi belirlendi:

AdSchool Istanbul’da Saffet Karpat’ın konuk olacağı ve Effie’de kazanan iki 2 P&G vakasının (İpana ve head&shoulders) işleneceği Effie Seansları yapılacak.

Effie’de ödül alan vakaların, ajans temsilcilerinin ve reklamverende emeği geçenlerin katılımıyla İstanbul ve Anadolu’daki üniversiteler ziyaret edilecek. Her üniversitede ikişer vaka sunulacak.

Ziyaret etmeyi hedeflediğimiz üviversiteler: Yeditepe, Koç, Sabancı, Boğaziçi, BİLGİ, Marmara, Bahçeşehir, Galatasaray, Eskişehir Anadolu, Konya Selçuk, Bilkent ve İzmir Ekonomi üniversiteleri.
 
Clicky Web Analytics