Ekim 07, 2007

Youthrep fikir insanlarını buldu

Özlem Karakurt, Burak Kargın, Seren Pala

Fikir insanı aradığımızı duymayan kalmadı, öyle değil mi? :) Youtube'da yayınlanan ilan, 10.000'den fazla kişinin 2 ay içerisinde bu ilanı izlemesi, Hürriyet İK'da tam sayfa haber olması, 20 popüler blogda yayınlanması, yüzlerce kişinin yorumları... Harika bir süreçti doğrusu.

İlanımıza 700'den fazla başvuru aldık. Doğrusu beklediğimizden çok daha fazlaydı başvuru sayısı. Yaratıcı insanlar aradığımız ve elimizden geldiğince yaratıcı bir ilan hazırladığımız için yaratıcı olmayan başvuruları elemek zorunda kaldık. Kalan başvurular arasından 20 kişiye brief gönderdik ve bir sunum hazırlamalarını istedik. Sunum içeriği, yaratıcı fikrin kalitesi, sunum tekniği vb. kriterlerimiz vardı ve bu kriterleri karşılayan kişiler ile son görüşmelerimizi yaptık. Ekibimizle tanıştırdık ve onların da düşünceleri ile 2 kişi yaratıcı ekibimize 1 kişi de stratejik planlama ekibimize katılmış oldu.

Tüm bu süreç içerisinde bize ilgi gösteren ve emek veren herkese çok çok teşekkür ederiz. (Başvuran herkese sonuçlar bildirildi) Emin olun başvurular arasında kıl payı ile elenen ama sektörde çok iyi yerlere gelecek arkadaşlarımız vardı ve onların gelişimini görmek bizleri çok mutlu edecek. Kimbilir belki bir gün yollarımız yeniden kesişir:)
 
Clicky Web Analytics