Kasım 10, 2007

Smirnoff Experience Turkey

Ağır edebiyatları, tüm dünya tarafından kabul edilen soğuk mizaçları, global dünyaya uzun süre dayanan rejimleri, uzun bacaklı güzel kızları onlara tezat kırmızı burunlu erkekleri, son derece karizmatik kalpakları, votkaları ve matruşkalarıyla zihnimize kodlanan ‘Russian’ sözcüğü, yanına ‘Disco’yu da alarak hepimiz için bambaşka çağrışımlar yaratacak artık. Tüm İstanbul, Balkan ritimleri eşliğinde dans etmekten kendinden geçeceği, daha önce şaşırmamış olacağı sürprizlerle karşılaşacağı, çingene ruhundan bir parçayı kendine enjekte edeceği ve hiç bitmesini istemeyeceği gecelere hazırlıklı olsun.


Smirnoff Experience

“Experience Russian Disco” başlığıyla İstanbul’un birbirinden özel mekanlarında gerçekleşecek partiler dünyanızı değiştirecek. Ayaklarınızı yerden kesecek serinin açılışını, İstanbul’da sergilediği performanslarla dinleyenleri kendinden geçiren ve artık rahatlıkla ‘King of Russian Disco’ olarak isimlendirilebilecek Shantel yapacak.

Smirnoff Experience dünya çapında bir organizasyon, orijinal müzik ve içki keyfiyle diğerlerinden ayrılıyor.

Eğlence anlayışınıza yeni bir boyut getirecek Smirnoff Experience serisinin açılış partisi “Smirnoff Experience Russian Disco” ile 23 Kasım’da Refresh The Venue – Maslak’ta.

Artık etrafınıza daha dikkatli bakın çünkü her an kampüsünüzde kafasında kalpak, üzerinde smirnoff t-shirtlü birileri sizi de bu özel geceye davet edebilir!

Ayrıca Facebook üzerinden de www.smirnoffexperienceturkey.com 'a girip davetiye kazanma şansı yakalayabilirsiniz!
 
Clicky Web Analytics