Aralık 17, 2007

Teknosohbet.tv

Giyim sektörü, plazmaya karşı
Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı;"100 YTL'lik bir plazma TV için ayda 100 YTL taksit borcu olan bir tüketici, bu bedeli, giyiminden fedakarlık ederek ödüyor"

Akıl yaşta değil ceptedir
Motorola'nın, mobil iletişime güç, stil ve kolay kullanım kavramlarını getiren yeni MOTO Q cep telefonu, Turkcell PDA olarak 399 euro+KDV fiyatla satışa sunuldu.

Jabra’dan yeni yıl ışıltısı
Dünyaca ünlü tasarımcı Timothy Jacob Jensen'in tasarladığı Jabra JX10 Cara Bluetooth kulaklıklar, yeni yılda sevdiklerine hediye arayanlara özel bir seçenek sunuyor.

Teknoloji "Oskar"ları sahiplerini buldu
Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Teknoloji Ödülleri’nde toplam 8 proje ödüllendirildi. Büyük Ödül Aselsan'ın oldu.

Asimo, takım çalışmasında
Honda'nın insansı robotu Asimo, sahip olduğu yeni teknolojileri ile insanlar ve diğer Asimolar ile bağımsız olarak birlikte çalışabiliyor.

Üniversitelilere Kırmızı Kuşak imkanı
Avea, “ideavea” ve “kampavea” adını verdiği iki ana projeden oluşan “Kırmızı Kuşak” programı ile üniversiteli gençleri profesyonel iş yaşamına hazırlıyor.

Finansonline'da e-imza devri
Finansinvest’in yatırım portalı Finansonline, daha güvenli işlem için mobil imza devrini başlatıyor.

Kol saati cep telefonu: GM 500
Kolunuzda taşıyabileceğiniz saat cep telefonu GM 500, ocak ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Nokiasupersound07’de final
Nokia’nın gençleri müzik ortak paydasında buluşturduğu Nokiasupersound07 projesinde sonuçlar belli oldu; müzik dünyasının yeni yıldızları efsane motorlara kavuştu.

Yeni seri, overclock versiyonlu
Asus, dünyanın ilk overclock versiyonlu EAH3800 TOP serisini duyurdu. Yeni seri, yüzde 8 daha yüksek performans ve 20ºC daha düşük ısıda çalışma ortamı sağlıyor.

Facebook çılgınlığı BlackBerry’de
BlackBerry'nin dünya ve global pazardaki büyüme hedeflerinin anlattıldığı İstanbul'daki toplantıda Facebook için geliştirilen ara yüz de anlatıldı.

Dijitalde yeni çıta; Kodak ZD710
Kodak'ın 7 MP çözünürlüklü yeni ürünü EasyShare ZD710 zoom’lu dijital fotoğraf makinesi, 10x optik zum yeteneği ve yüksek ISO ışık hassasiyet değerleri ile dikkat çekiyor

HP, blade sunucuda lider
HP, Blade, x86 ve UNIX sunucu sevkiyat gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 79,6 oranında artırarak, bir numaralı blade sunucu üreticisi oldu.

E-imza, kayıtlara geçiyor
Merkezi Kayıt Kuruluşu, sermaye piyasasını elektronik ortama taşımayı hedefleyen Bilgi Güvenliği ve Sertifika Hizmetleri Uygulama Projesi’ni 1 Ocak'da hayata geçiriyor.

Acer, olimpiyat sponsoru oldu
Acer, 2010 Vancouver Kış Olimpiyatları ve 2012 Londra Yaz Olimpiyatları için bilgisayar ekipmanı ürün kategorisinde sponsor oldu.
 
Clicky Web Analytics