Mart 29, 2007

googlebizelogoyapsana


Yıllar önce vitamin grubunun söylediği (ki o zamanlar ortaokul yıllarımızın popüler grubuydu ) komik şarkılardan biriyle merhaba demek ilginç bir tercih gibi gelebilir ancak başlangıç da fonda çalınacak daha uygun bir parça aklımıza gelmedi(kimse duymasa da fonda hep birşeyler çalar ) .

Google’ı seviyoruz, kullanıyoruz, kullanmaya teşvik ediyoruz. Kısacası Googlecım senin hoşuna gidecek herşeyi yapıyoruz ama bu son zamanlarda iyice artan kıskançlığımızı engellemiyor. Google Türkiye olduğun günden bu güne kadar bizim için, bize özel bir logo yapmadın. Diğer ülkeler için boy boy değişik değişik logo yapıyorsun ama fonda çalan parçada da dediği gibi “Ellere varda bize yok mu ? “

Bizim tarihimiz, büyük adamlarımız, Dünya ya yön veren günlerimiz yok mu ? Var, hemde hiç bir ulusta olmadığı kadar çok var. Fondaki parça hücum marşına dönüşmeden elini çabuk tutsan iyi edersin. Bizde “bize” özel logo istiyoruz.

Google.com.tr ye tıkladığımızda karşımızda Atatürk’ün olduğu, 23 Nisan’ın kutlandığı, Eurovision birinciliğimizi hatırlayan, 17 Ağustosta saygıyla siyahlara bürünen, Galatasarayın UEFA kupasını kaldırdığı güne özel, Fenerbahçenin 100. yılını kutlayan logolar istiyoruz.

Google bize logo yapsana !!!


diyor site sakinleri daha doğrusu yaratıcıları... Bloglarında herkesten yardım istiyorlar. Böyle yenilikçi bir projeyi desteklemek için hâlâ düşünüyor musunuz? Özel teşekkür listesinde ben de yer almak istiyorum. Arka sıralar da olur! :)

Google bize logo yapsana yapsana yapsana...
 
Clicky Web Analytics